WELKOM BIJ DE ZHINENG QIGONG STUDENT’S HUB!

Let op: Voor een beter begrip hebben we de belangrijkste kenmerken van de “Zhineng Qigong Student’s Hub” samengevat in de Spaanse/Nederlandse/Franse taal. Alle andere pagina’s zijn geschreven in een eenvoudig Engels en we vertrouwen erop dat de inhoud gemakkelijk te begrijpen is, zelfs voor studenten met een beperkte kennis van het Engels.

Met regelmatige Zhineng Qigong-beoefening kun je verbeterde innerlijke wijsheid en bewustzijn ervaren, wat leidt tot betere levenskeuzes. Maak contact met de natuur en met jezelf – verliefd worden op je ware zelf, zodat je het leven kunt leiden waar je van houdt!

Onze online winkel is ontworpen om u trainingsvideo’s te bieden om uw praktijken te verdiepen en te verbeteren. Je leert in eenvoudige stappen en in je eigen taal van ‘s werelds meest geavanceerde meesters. Of je nu video’s wilt die de details van een oefening uitleggen of gewoon video’s die je kunt volgen terwijl je aan het oefenen bent, je vindt ze hier!

Vind de volgende workshops bij jou in de buurt! Of zoek wereldwijd evenementen op basis van uw interesses en behoeften. De evenementenkalender geeft u een korte beschrijving van elke workshop en linkt u rechtstreeks naar de website van de betreffende docent.

Blader door ons informatiecentrum voor meer informatie of hulpmiddelen over Zhineng Qigong. Laat u inspireren door wat mogelijk is en leer van anderen. We zullen in de loop van de tijd meer bronnen toevoegen die nuttig zijn voor Zhineng Qigong-studenten.

Als je op zoek bent naar een Zhineng Qigong-leraar bij jou in de buurt, dan is dit de plek! Vind korte introducties voor docenten over de hele wereld en laat u doorverwijzen naar hun website, zodat u de perfecte match kunt vinden voor uw individuele behoeften.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Voer uw volgende gegevens in en ontvang uw exemplaar: